999 rezultate për

babezitura

Patozi: Ne humbëm, LSI e babëzitura e madhe Për Astrit Patozin, LSI është e babëzitura e madhe dhe se të ngresh gishtat e fitores është një dasmë në vdekje. Gjatë f