999 rezultate për

axhenden

Pacolli anullon axhendën pas vendimit të gjykatës Behgjet Pacolli, presidenti i Kosovës ka anuluar axhendën e sotme, ku kishte parashikuar një vizitë në Gjakovë. "Preside
Këshilli mbikëqyrës i BSH-së publikon axhendën e 2011 Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë publikoi kalendarin e temave dhe çështjeve që do të analizohen përgjatë vitit