999 rezultate për

asnjĂ

Tjetër vendim në Premier League, ndeshjet derbi të Premier League do të luhen në teren neutrale Ndeshjet e mëdha të Premier Ligës angleze mund të luhen në fushë asnjanëse për të shmangur grumbullimin e turmave dhe ja
WADA e përjashton me 4 vite, zbulohet hapi i Rusisë Ashtu siç pritej, Rusia ka vendosur të apelojë vendimin e përjashtimit për 4 vite nga çdo kompeticion ndërkombëtar. V