999 rezultate për

asamblese

Fillon sesioni i 64 i Asamblese se Pergjithshme te OKB-se Në Nju-Jork sot fillon sesioni i 64-t i Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara.
PS e ndare ne prag te Asamblese Zërat që kërkojnë dorëheqjen e Edi Ramës nga posti i kryetarit të PS për shkak t
NATO; Serbët dhe rumunët braktisin sallën e asamblese në fjalën e deputetit kosovar Të dukshme kanë qënë kundërshtimet e delegacionit serb dhe rumun për Kosovën-shtet n&
Tahiri i bën “naftën” Ramës, largohet i pari nga mbledhja e Asamblesë Në përfundim të fjalës së Ramës dhe pasi Gramoz Ruçi mbylli punimet e Asamblesë, ministrat e rinj qëndruan për disa minu