999 rezultate për

antimaqedone

Demaçi: Mos i lëshoni pe Maqedonisë Bllokada tregtare dhe kufizimi i lirisë së lëvizjes për qytetarët e Kosovës nga ana e Maqedonisë është e pakuptimtë dhe