999 rezultate për

amiloidoza

Ja cili është njeriu i parë në botë pa zemër (VIDEO) Craig Leëis është një person i cili jeton falë ndihmës së dhënë nga Dr. Billy Cohn dhe Dr. Bud Fraizer, nga Instituti i