999 rezultate për

amethyst

Dëshmia tronditëse: Jam e dashuruar dhe do të martohem me një fantazmë Një grua që është në lidhje me një fantazmë thotë se ai i ka propozuar asaj dhe se dëshiron të ketë fëmijë me të. Ame