2 rezultate për

amazing

Ed Sheeran paditet nga dy muzikantë Dy muzikantë kanë hedhur në gjyq Ed Sheeran dhe kërkojnë një dëmshpërblim prej 20 milionë dollarësh, me pretendimin se b
Amazing Alex, loja që vjen së shpejti Kompania finlandeze Rovio, paralajmëroi paraqitjen e lojës së re të quajtur Amazing Alex. Kjo kompani ka paraqitur edhe
 
Taulant dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

Taulant dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian