999 rezultate për

al-aksa

Afër 280 mijë palestinezë falin xhumanë e fundit të Ramazanit në Al-Aksa Një numër i madh i palestinezëve vërshuan drejt Kompleksit Al-Aksa për të falur namazin e fundit të xhumasë këtë Ramazan
Kryepeshkopi i Jerusalemit urdhëron mbylljen e kishave në shenjë solidariteti me “vëllezërit myslimanë” Izraeli, si pjesë të zbatimit të “masave të sigurisë” ka vendosur kamera, detektorë dhe skanera sigurie X-ray jashtë xha
Izraelitët e kalojnë cakun, dhunojnë xhaminë Al-Aksa (FOTO LAJM) Banorët palestinezë të Jeruzalemit kanë reaguar ashpër pasi policia izraelite mësyhu në xhaminë Al-Aksa, vendi i tretë i
Policia izraelite hyn ne territorin e xhamise al-Aksa ne Jeruzalem Policia izraelite thotë se hyri sot në territorin e xhamisë al-Aksa në Jeruzalem për të nd