999 rezultate për

ajsel

Mrekulli në ditë të vështira! Nëna sjell në jetë foshnjen e saj në çadra Nëna e familjes Sula të cilës iu shkatërrua banesa ka sjellë në jetë një vajzë duke u kthyer buzëqeshjen pas asaj tragje
Humbi burrin dhe 3 fëmijët, nëna përlot me fjalët plot dhimbje në ditëlindjen e vajzës Pak muaj më parë në Velipojë ndodhi një tragjedi ku humbën jetën 4 familjarë të një familje dhe mbijetoi vetëm nëna.