999 rezultate për

airwings

Kompania “Airwings” nis falimentimin Pas denoncimeve të shumta për skandale nga udhëtarët e kompanisë ajrore "Airwings" se kanë qenë pre e mashtrimeve dhe ma
Vazhdojnë denoncimet kundër agjencisë "Airwings" Qytetarët e mashtruar, kryesisht mërgimtarë kanë vazhduar me denoncimet lidhur me mashtrimin e tyre nga agjencia turisti