999 rezultate për

airbnb

Çifti gjen dhomë prej rrjetit të njohur online, por më pas përballen me një surprizë shumë të keqe AirBnB është zgjidhja më e mirë për ata që udhëtojnë shumë dhe nuk duan të shpenzojnë në hotele. Përmes një aplikacioni,
Kompania paguan mijëra euro për të banuar në këto fshatra të braktisur Platforma e akomodimit, AirBNB dëshiron të rekrutojë katër persona për t’i zhvendosur në fshatin Grottele në Itali për n
Keni nxjerrë shtëpinë në Airbnb apo Booking? Tatimet "kërcënojnë" qytetarët Kohëve të fundit ka një rritje të atyre që si opsion qiradhënie kanë zgjedhur faqe si Airbnb apo Booking duke i kthyer a
Tirana, lider mes qyteteve me çmimet më të lira për akomodim (FOTO LAJM) Si pjesë e indeksit për çmimet e udhëtimit dhe turizmit, GoEuro.com ka publikuar listën e qyteteve sipas çmimeve të akom