999 rezultate për

aerotech

Kompania sllovake shpik makinën fluturuese (FOTO-LAJM) Një kompani sllovake ka shpikur makinën fluturuese, e aftë të udhëtojë në rrugë dhe të fluturojë në qiell. Mjeti hibrid