999 rezultate për

accelerometer

Si t'i presësh flokët vetë, në kushte karantine (VIDEO) Ditët po kalojnë dhe jemi ende në fillim të luftës me COVID-19. Në kushtet e izolimit, mbylljes së salloneve të bukurisë
Cricket dhe Numen sjellin hitin e radhës pas suksesit me "Kthema Kohën" (VIDEO) Cricket dhe Numen kanë punuar sërish bashkë për një tjetër remix të një hiti shqip. Këtë herë dyshja kanë zgjedhur të