999 rezultate për

vojvodinĂs

Serbia drejt zvogëlimit, Vojvodina do të bëhet Republikë? Një parti në Vojvodinë dhe Klubi Vojvodina kanë mbjatur sot një protestë përpara institucioneve kryesore në Novi Sad, me