999 rezultate për

translator

Skype Translator, mundëson komunikimin mes të huajve Microsoft prezanton versioni më të ri që ka sjellë në shërbim të Skype, Skype Translator, i cili është një mundësi e mir
Microsoft prezanton Skype Translator U prezantua në muajin maj si një risi e Microsoft, ndërsa tani kompania e Bill Gates ka nisur hedhjen në terren të përkt
4 candidates for the new head of AMA Parliamentary Committee on Education and Means of Public Information will have special hearing sessions with the 4 candi
Galaxy S4 të përkthen direkt Të enjten Samsung njoftoi se telefoni i ri Galaxy S4 vjen më funksionin e përkthimit në çast. Galaxy S4 përfshin funk
‘Google Translator’, shpikja e gjeniut indian Të shumtë janë ata që ia përdorin shpikjen dhe të paktë janë ata që kanë ndonjë informacion në lidhje me të. Në godinën