999 rezultate për

toraja

Vendi ku familjet gërmojnë të vdekurit e tyre, u veshin rroba të pastra dhe çmallen duke pirë cigare me ta Në një ritual të rrallë të nderimit të të vdekurve të tyre, një fshat në Indonezi kufomat në formë mumjesh të të dashurv
Çudi indoneziane, të vdekurit zhvarrosen çdo tre vjet (FOTO LAJM) Në ishullin indonezian Sulawesi një ritual i çuditshëm I cili daton qindra vite më pare, vijon dhe praktikohet ende. Pje
Ndodh në Indonezi, mbajnë të vdekurit në shtëpi (VIDEO) Indonezia është shteti që pëer shumë mund të njihet si shteti ku shumica e popullsisë është myslimane , por atje ekzisto