999 rezultate për

tomasit

Thomasi u përjashtua nga Panucci, flet Foto Strakosha Thomas Strakosha u la jashtë nga Panucci teksa Italiani nuk prefori ta grumbullonte me Kombëtaren shqiptare për arseye d
Kantina e verës ku mund të pihet falas në çdo kohë Kantina Dora Sanchese, që ndodhet në regjionin Abruzzo, në afërsi të Romës dhe Ortonës, e ka krijuar një fontanë nga e c