999 rezultate për

tavares

Trondit sërish kolumbiania që parashikoi saktë tërmete dhe vdekjen e të famshmëve Deseret Tavares një parashikuese fati nga Amerika ka tronditur me parashikimin e saj të fundit. Pasi parashikoi saktë