999 rezultate për

talir

Një shqiptar do të hetojë rastin "Talir" Lënda e Prokurorisë me emrin “Talir” është formuar pas pranimit të akuzës së Prokurorisë Speciale dhe sipas sistemit AKM
Gjykata e Lartë, sot shqyrton rastin "Talir" Gjykata e Lartë duhet të vendos në lidhje me kërkesën e Prokuroprisë Speciale Publike për lëndën “ Talir” Gjykata e Lart
Supremja ia kthen Speciales lëndën për pronat e VMRO-së Gjykata Supreme nga Prokuroria Speciale ka kërkuar ta kompletojë kërkesën për mbrojtjen e ligjshmërisë së lëndës “Talir.
Rasti "Talir": PSP fillon me Kotevskin Ivo Kotevski, drejtori i Qendrës për komunikime të VMRO-DPMNE-së, para pak çastesh mbërriti në Prokurorinë Speciale Publ
Rrëzohet kërkesa e PSP-së për ngrirjen e selisë së VMRO-së Gjykatës i procedurës paraprake dhe Këshilli Penal pranë Gjykatës Penale, kanë refuzuar për herë të dytë kërkesën e PSP-
Ngrirja e pronave të VMRO-së, gjykata refuzon kërkesën e PSP-së Gjykata Penale ka refuzuar kërkesën e Prokurorisë Speciale për ngrirjen e pronës së VMRO-DPMNE-së për çështjen "Talir".