999 rezultate për

surkis

Zv.presidenti i UEFA-s, del me shije të mirë nga Asambleja e FSHF-së Menjëherë pas përfundimit të votimit dhe fjalës përshëndetëse të presidentit të rizgjedhur, edhe zv.presidenti i UEFA-s,
UEFA ndërhyn në zgjedhjet e kreut të Federatës që të mos vendosë politika Garantimi i zgjedhjeve demokratike dhe mbi të gjitha pa ndërhyrje politike në Federatën e Futbollit, solli në Shqipëri n
UEFA ngre komisionin special për Kosovën në "Rusi 2018" UEFA ka vendosur sot ngritjen e një komisioni special për të zgjidhur çështjen e pjesëmarrjes së Kosovës dhe Gjibraltari