999 rezultate për

stranka

NISMA dhe AKR dorëzojnë koalicionin në KQZ Po hymë në orët e fundit të mbylljes së afatit për krijimin e koalicioneve parazgjedhore të 6 tetorit. Këshilli Qëndr