999 rezultate për

smyrni

Pjesë e organizatës së drogës, shqiptarit i bëhet pritë nga policia Një shqiotar është vënë në pranga në Greqi dhe është dënuar me 12 vite burg si anëtar i një organizate të trafikut të d