Vetëvritet me armë 57-vjeçari në Tiranë
999 rezultate për

shqipĂri

 
Negociatorët e lartë të BE-së, McAllister dhe Fleckenstein duke dalë nga zyrat e PD-së

Negociatorët e lartë të BE-së, McAllister dhe Fleckenstein duke dalë nga zyrat e PD-së