999 rezultate për

scholz

Ministri gjerman mbron marrëveshjen Merkel-Macron për Eurozonën Kancelarja gjermane Angela Merkel dhe presidenti francez Emannuel Macron arritën një marrëveshje për të akorduar një bux
Rama në Hamburg në Forumin Ekonomik Kryeministri Edi Rama po zhvillon një vizitë një ditore pune në Hamburg, ku do të marrë pjesë në Forumin Ekonomik Shqipë