999 rezultate për

rossell

Rossell: Ronaldon e dua për rezervë Jo, neve nuk shesim. Na jepni Cristiano Ronaldon për ta patur si rezervë. Ai në formacionin tonë titular nuk ka hapësira
Messi përjetë Leo Messi dhe Barcelona kanë përjetuar dashuri të përjetshme mes njëri tjetrit dhe nuk është e çuditshme që presidenti,