999 rezultate për

qendrĂs

Menaxherë qendrash votimi dhe jo drejtorë shkollash Në Kosovë është politizuar edhe emërimi i drejtorëve në sektorin parauniversitar. Kështu shprehen udhëheqës të Sindikatë