999 rezultate për

porcelanit

I vjedhin kuletën në urban, e reja: Ju lutem ma ktheni! Vjedhjet në urbane janë makthi më i madh i qytetarëve të Tiranës por jo vetëm. Raste të tillë çdo ditë denoncohen në
Veliaj: Mbajtëm premtimin, linja e Porcelanit zgjatet deri në Linzë Të privuar prej vitesh nga shërbimi i transportit urban, tashmë banorët e Linzës dhe zonës së Thesarit kanë mundësi që t