999 rezultate për

pejĂs

Guardiola flet për të ardhmen: Nuk pëjashtohet kjo mundësi Pep Guardiola është pjesë e Manchester Cityt që prej vitit 2016 dhe ka kontratë me ta deri në qershor të vitit 2021.Mirë
Fakulteti i Mjekësisë pëjashton 15 asistentë Universiteti i Prishtinës ndërpret kontratat e punës për 15 asistentë të angazhuar në departamentet e Fakultetit të Mjek