999 rezultate për

oymyakon

Mirë se vini në Oymyakon, vendi më i ftohtë i banuar në Tokë (FOTO LAJM) Banorët e Oymyakon në Rusi jetojnë në vendin më të ftohtë të banuar në tokë. Temperaturat mesatare arrijnë deri në -3
Oymyako vendi më i ftohtë në botë (FOTO LAJM) Oymyakon është vëndi i akullt ndryshe i njohur si "vendi më i ftohtë në botë". Ai ndodhet në një Cep të Siberisë dhe qyt
Ky është fshati më i ftohtë në botë (FOTO LAJM) Nëse mendoni se këto ditë moti është i ftohtë, me siguri që do të ndryshoni mendje kur ta shikoni këtë fshat, që llogari