999 rezultate për

nordhausen-i

Zbulimi i revistës gjermane "Focus": Ja çfarë ka ndodhur në Turqi Revista gjermane “Focus” ka botuar një lajm të titulluar “Pushteti, çmenduria dhe Erdogani”, ku ka ndarë me lexuesit inf