999 rezultate për

nonsrichai

Kosova dhe Tajlanda se shpejti lidhin marredheniet diplomatike –Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, në ditën e dytë të vizitës në Tajlandë ka zhvi