999 rezultate për

nishane

Kjo vajzë ka lindur me një "mallkim" në trup, babai e mbyllte në shtëpi E "dënuar" përjetësisht të kishte një trup të mbuluar me nishane balerina e njohur ka treguar sesi në fakt edhe babai i
Keni një nishan të kuq? Mos e prekni kurrë me dorë Shumë njerëz friksohen nga nishanët që kanë në trupin e tyre. Frika se mos ndoshta këta nishanë kanë natyrë kancerogjene
Kontrolloni nishanet! Mund të rrezikoni kancerin e lëkurës Nishanët nuk duhen prekur. Ky koncept megjithëse i gabuar vijon të jetë pjesë e mentalitetit të shqiptarëve duke u kthye
Si t'a dalloni se nishanet tuaja po kthehen në tumore kanceri Të pasurit e shumë nishaneve në lëkurë shihet si një faktor risku për t’u prekur nga sëmundjet malinje të lëkurës. Kjo v
Hiqni nishanet me këtë përbërës dhe pa nevojën e operacionit Nishanet janë njolla të vogla me ngjyrë që shfaqen në lëkurën tonë, të cilat përbëhen nga qelizat e quajtura melanocite
Shikojini mirë këto dy nishane! Nëse keni të tillë, duhet të tregoni kujdes të veçantë Nëse nuk do ta kuptoni seriozisht vërejtjen e dermatologut dhe rregullisht të kontrolloni çdo lyth, çdo ndryshim në lëku
Nishanët e kuq në trupin juaj, çfarë i shkakton dhe e janë të rrezikshëm? Shumë njerëz friksohen nga nishanët që kanë në trupin e tyre. Frika se mos ndoshta këta nishanë kanë natyrë kancerogjene
Nishanet, rreziku qe vjen prej tyre gjatë verës Nëse vërejmë ndryshime në formën, madhësinë, ngjyrën e nishanit duhet t’i drejtohemi menjëherë mjekut dermatolog për vle
Zbuloni kuptimin e veçantë që mbartin nishanet në trupin tuaj Nishanët janë diçka shumë e zakonshme. Pothuajse të gjithë ne kemi nga një të tillë. Me siguri nuk e keni ditur se vendi
Hiqni nishanet me këtë ingredient dhe pa nevojën e operacionit Nishanet janë njolla të vogla me ngjyrë që shfaqen në lëkurën tonë, të cilat përbëhen nga qelizat e quajtura melanocite
11 shenja që tregojnë kancerin e lëkurës Fakt: Kanceri i lëkurës është forma më e zakonshme e kancerit në Sh.B.A. Fakt#2: Shumica e njerëzve nuk dinë përdorimin
E mbuluar plot nishane, balerina: Babai më fshihte në shtëpi (FOTO LAJM) E "dënuar" përjetësisht të kishte një trup të mbuluar me nishane balerina e njohur ka treguar sesi në fakt edhe babai i
Rreziku nga nishanet gjatë verës Në dukje të papërfillshme por nishanet janë disa shenja në lëkurë osë të dala mbi lëkurë, që shpesh rrezikojnë të kthehe
Mbroni nishanet nga dielli, rrezik për kancer lëkure Nëse vërejmë ndryshime në formën, madhësinë, ngjyrën e nishanit duhet t’i drejtohemi menjëherë mjekut dermatolog për vle
Dikur e quanin përbindësh tani garon për Mis Universi (FOTO LAJM) Një vajzë e re nga Malajzia që kohët e fundit është kthyer në objekt talljesh për shkak se trupi i saj është mbuluar me
Përse shfaqen nishanet në shtatzëni dhe çfarë rreziku fshihet pas tyre Në periudhën e shtatzanisë ndodhin ndryshime edhe në lëkurë si pasojë e një stimulimi të madh që ndodh tek hormonet e gr
Si të parandaloni përhapjen e nishaneve kancerogjene në lëkurë Janë 200 loje të ndryshme të kancerit dhe melanoma mbetet një nga më të përhapurit tek moshat nën 50 vjeç. Sa më shu
Eliminoni poret e theksuara, nishanet apo lythat me këto mënyra Poret e theksuara, nishanet, apo lythat janë problemet më të zakonshme të lëkurës të cilat mund të shkaktohen nga ndrysh
Personat me shumë nishane në një krah të rrezikuar nga kanceri Personat të cilët kanë më shumë se 11 nishane në një krah janë dhe më të rrezikuarit ndaj kancerit të lëkurës apo melano
Si të dallojmë nishanet e rrezikshëm Nishanet në lëkurë shpesh bëhen dhe shkak që ne të shqetësohemi për shëndetin tonë, por është e rëndësishme që ju të din