999 rezultate për

nilsen

Pas "Gulf-it" plas një tjetër mashtrim në Shqipëri Dy shtetas norvegjezë zgjodhën Shqipërinë për të pastruar mbi 800 mijë euro, që dyshohen se janë krijuar nga skema masht
Shtëpia mister në Londër që nuk e blen njeri (FOTO LAJM) Historiku që shtëpia ka pas më parë ka bërë që ajo të mos blihet nga askush. Një shtëpi mjaft luksoze dhe me pamje spekt