999 rezultate për

millie

Një në një milion, binjaket që nuk ngjajnë (VIDEO) Marcia dhe Millie Biggs nga Birminghami i Anglisë, kur kanë lindur në korrik të 2006-ës, ishin krejtësisht identike.
Familja më e madhe në Britani (FOTO-LAJM) Brenda 24 viteve një çift britanik ka pasur një fëmijë çdo 17 muaj, dhe për koicidentë presin fëmijën e 17. Kështu ajo b