999 rezultate për

mihrie

Mihrie Braha: Ja skenari për ndarjen time me Naimin Mihrie Brahja i është rikthyer skenës, me një këngë që ka në qendër dështimin e një dashurie, që vetë ajo kurrë nuk e ka
Mihrie Braha: Jam 100% natyrale Mihrie Braha thotë se nuk ka bërë asgjë ndërhyrje estetike në fytyrë dhe trupin e saj. Këngëtarja shpesh është përfolur