999 rezultate për

mersim

Maksuti: Miratimi u bë konform kushtetutës Ekspertët shprehin shqetësimin e tyre për kohëzgjatjen e procedurave deri në fuqizimin e ligjit për shqipen, dhe me shpa
Nis numërsimi në Tepelenë, Kukës, Has dhe Pustec Ndërkohë që për një pjesë të KZAZ-ve anëtarët kanë rënë dakord që të fillojnë numërimin në orët e para të mëngjesit, ai
“Platforma e shqiptarëve nuk e rrezikon Maqedoninë” Platforma e përbashkët e shqiptarëve nuk prek në shtetësinë e Maqedonisë, nuk provokon etnitete tjera. Kështu ka deklaru
Policia: Shtëpia e djegur e Mersim Pollozhani Update - Policia ka zgjidhur dilemën se e kujt ishte shtëpia që u sulmua me koktej molotovi natën e kaluar. Burime polic