999 rezultate për

mavriqi

Telefonata dhe detajet misterioze para atentatit ndaj Azem Vllasi Ramiz Mavriqi i njohur i përbashkët i Azem Vllasit si palë e dëmtuar dhe Sadri Ramabajës si njëri nga të akuzuarit e ras
Ndërtimi i termocentralit fillon në 2015 Momentalisht është duke u rishikuar struktura e transaksionit për ndërtimin e termocentralit të ri. Kështu ka thënë udhë
Mavriqi: Janë çertifikuar 92 subjekte politike Komisioni Qendror i Zgjedhjeve deri më tani ka çertifikuar plot 92 subjekte politike të cilat do të marrin pjesë në zgje
Ende asnje iniciativë serbe nuk është çertifikuar Asnjë prej iniciativave serbe të veriut nuk është certifikuar për të marrë pjesë në zgjedhjet lokale të 3 nëntorit.Sonte
KQZ-ja ka çertifikuar 70 subjekte politike Udhëheqja e Zyrës për Regjistrim në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve Miradije Mavriqi ka thënë se janë regjistruar rreth
Mavriqi: Nuk prejudikoj, në proces jemi Nga zyra për regjistrimin e partive politike në KQZ janë certifikuar 52 subjekte të reja, ndërsa vazhdohet që të shqyrto
Shorti për renditjen e partive mbyllet më 19 shtator Hedhja e shortit për renditjen e partive politike në fletvotime do të jetë deri më 19 shtator. Këtë e ka bërë të ditur u