999 rezultate për

luftĂs

LOJË LUFTASH / SHBA – Rusi, manovra në qiej Kur gjërat bëhen serioze, Pentagoni thërret menjëherë atë “birin e k…”, Buffin. Dhe ai ngrihet në fluturim, i mbajtur pr