999 rezultate për

leuthard

Rama në Zvicër, Leuthard: Zbatoni Reformën në Drejtësi! Shqipëria dhe Zvicra angazhohen për të çuar përpara marrëdhëniet dhe zgjeruar fushat e bashkëpunimit. Ky angazhim u konf
Zvicra uron Kosovën për Ditën e Pavarësisë Presidentja e Zvicrës, Doris Leuthard, ka uruar ditën e Pavarësisë së Kosovës. Me anë të një letre, Leuthrad ka shpr