999 rezultate për

lepere

Ja çfarë thotë personi që informoi policinë për vëllezërit terroristë (FOTO LAJM) Dizanjeri grafik që informoi policinë franceze në vijimësi rreth veprimeve të dy vëllezërve Koauchi, është shprehur se n
Ndihmoi policinë nga kutia e kartonit, mediat në Francë e shpallin hero Në momentin kur dy vëllezërit Cherif dhe Sadi Kouachi hynë në shtypshkronjë, 27-vjeçari Lilian Lepere u fsheh në një kut