999 rezultate për

leidekker

KiE, asistencë për përafrimin e legjislacionit shqiptar me atë evropian Bashkëpunimi me Këshillin e Evropës do të vijojë të ofrojë asistencë me qëllim përafrimin e legjislacionit dhe instituci
Gjosha: Raporti i KE na shton përgjegjësitë për integrimin Ministrja e Integrimit Europian, Klajda Gjosha, duke vleresuar progres-raportin e KE thksoi sot se ai shton vendit përgj