999 rezultate për

kutleshic

Profesori serb i propozon Vuçiçit “Union të shteteve të pavarura Serbi-Kosovë” Propozimi për “union real” të shteteve të pavarura të Serbisë dhe Kosovës, union ky që do të kishte tregun, doganën dhe