999 rezultate për

kurzweil

Në vitin 2030 truri i njeriut do të lidhet me internet Në vitin 2030 qeniet njerëzore mund të bëhen hibridë që mund të lidhin trurin e tyre me internet. Shefi i inxhinierisë t
Pas disa vitesh robotët do jenë si ne (FOTO-LAJM) Viti 2029 është viti kur makinat dhe njerëzit do të ‘shkrihen’, kur edhe robotët do të jenë në gjendje të lexojnë dhe ri
Në të ardhmen pajisjet kompjuterike konkurojnë inteligjencën e njerëzve Pajisjet kompjuterike pritet të bëhen më inteligjente se njerëzit dhe mund të presim “integrim më të thellë ndërmjet nje