999 rezultate për

klinti

Klinti tregon kohën kur ishte fans i Marselës dhe Albanit, sot është koleg i tyre Klinti Çollaku i shkroi dikur Marsela Çibukajt dhe ajo ia ktheu. Përpara se ta fitonte, Klinti Çollaku e shikonte “Th
Klinti Çollaku shpallet fituesi i “The Voice of Albania 6” Klinti Çollaku nga skuadra e Alban Skënderajt është shpallur fituesi i edicionit të 6-të të “The Voice of Albania”. N