999 rezultate për

kelini

Chiellini ngjall polemika me librin e tij: Ia kanë dhënë "Topin e Artë" lojtarëve më të dobët si Shevçenko dhe jo Totit Xhorxho Kelini po ngjall shumë polemika me librin e tij autobiografik “Unë Xhorxho”. Mbrojtësi i Juventusit tregon pë