999 rezultate për

katalonjĂs

Deklarata e fortë: Tentativa e Katalunjës për pavarësi ishte një katastrofë Presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker ka deklaruar se përpjekja e Katalonjës për shkëputjen nga Spanja
Pavarësia e Katalonjas rrezikon spektaklin Barcelona-Real Madrid, flet Laporta Katalonja pritet të shpallet e pavarur nga Spanja dhe ky vendim historik me shumë gjasë do të prekë edhe futbollin.
Në Evropë po lindin shtete të reja? Në Evropë me shumë mundësi mund të kemi lindjen e shteteve të reja. Skocia do të mbajë referendum në këtë muaj për pa