999 rezultate për

kantina

Kantina e verës ku mund të pihet falas në çdo kohë Kantina Dora Sanchese, që ndodhet në regjionin Abruzzo, në afërsi të Romës dhe Ortonës, e ka krijuar një fontanë nga e c
Festivali i verës shqiptare, në garë 28 kantina Në Tiranë është çelur sot festivali i verës shqiptare. Në ceremoninë e hapjes kanë marrë pjesë ministri i Bujqësisë, Gen