Kush janë 4 të arrestuarit për grabitjen e Rinasit
999 rezultate për

kĂrkesa

Sinoptikanët flasin për stuhinë e frikshme: Shkarkesa të fuqishme elektrike Rrebeshet e shiut me erën e fortë dhe ulja me 10 gradë e temperaturave brenda një orë, ishte një fenomen i rrallë për Ti