999 rezultate për

hysvukaj

Shqiptari i mbijetuar rrëfen në Gjykatën e Beogradit për vrasjen e civilëve në Qyshk Një dëshmitar nga Kosova dëshmoi në një gjykatë në Beograd për djegien e shtëpive dhe trupat e civilëve të vrarë në masa